Geef je badkamer een frisse voorjaarslook

Sealskin outline

Met het mooie weer in aantocht is het een perfect moment om de badkamer op te frissen! De toenemende zonkracht brengt nieuwe energie. Een perfect moment om een grote voorjaarsschoonmaak te beginnen. Maar misschien is het ook hét moment om de badkamer wat grondiger aan te pakken. We geven je een aantal tips om een frisse voorjaarsbadkamer te realiseren. 

Spelen met kleur

Of je nu wilt spelen met verfkleuren of wat textuur wilt toevoegen met unieke tegels, met een beetje moeite kun je al een heel eind komen bij het creëren van een uitnodigende voorjaarssfeer! Met wat creativiteit en zorgvuldige planning kun je je badkamer dit voorjaar een instant make-over geven die hem helemaal verjongt en die dromerige voorjaarsbadkamer waarmaakt.

Balans in je badkamer

Vind je alleen een vers nieuw kleurtje niet genoeg, maar wil je iets verder gaan, dan kan de Balanced-serie van LoooX een perfect beginpunt zijn. Met zachte, vergrijsde kleuren en materialen die voelbaar zijn. Bovendien passen deze perfect in een lichte en vrolijke kleurstelling. Maak jouw badkamer helemaal af met bijpassende eikenhouten accessoires en jouw wellness-moment kan beginnen.

Tip: Het is goed mogelijk om verschillende elementen met elkaar mixen. Zorg daarbij wel dat je bij één woonstijl blijft. Zo bewaar je de rust in de badkamer.

LoooX Balanced badkamer
LoooX Balanced bad en badkraan
LoooX Balanced badopstelling
LoooX Balanced accessoires

Is deze lente-look helemaal iets voor jou? Of zoek je juist iets compleet anders? Doe onze stijlanalyse!

Ontdek jouw persoonlijke stijl!

Combineer speels en stoer

Met de badkamerserie Blend combineer je de speelse vorm van de badkamermeubels met de stoere en volwassen look van de wastafels. De fraaie badmeubels van Primabad  zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes, waardoor er voor elke badkamer wel een Blend meubel te vinden is. Zélfs voor in het toilet. En door de verschillende kleuropties kun je uit maar liefst 460 verschillende combinaties kiezen! Ook handig: de ruime lades zijn door middel van het tipmatic-ladesysteem letterlijk met een vinger te openen.

Primabad Blend combineert speels met stoer
Met dit Primabad Blend-badmeubel is jouw badkamer klaar voor het voorjaar. De frisse kleur maakt de badkamer levend!

Contrast door strakke lijnen

Een frisse voorjaarslook kan prima gecombineerd worden met een douchecabine met strakke lijnen. De Sealskin Outline doucheserie past perfect voor een frisse badkamer. Het smalle profiel maakt de douchewand minder aanwezig, en door de speciale antikalk-coating Sealglas is het 6 mm veiligheidsglas eenvoudig schoon te houden. De serie is verkrijgbaar in 5 kleuren (matwit, goud geborsteld, RVS geborsteld, matgrijs en matzwart), waardoor je de mogelijkheid krijgt om de frisse uitstraling door te laten lopen in de hele badkamer

Tip: combineer  de Outline-serie met de accessoires uit de Geesa Frame-lijn. Beide series vullen elkaar perfect aan. De slimme en elegante opbergoplossingen zijn bovendien onderscheiden met een iF design-award.

Sealskin outline
Geesa
Geesa frame

Witte kranen en doucheset

Een voorjaarsmake-over van de badkamer is natuurlijk niet af zonder fraaie bijpassende kranen of doucheset. Denk dan bijvoorbeeld eens aan de kranen uit de Talis E-serie van hansgrohe. Voorzien van de modernste technieken, biedt een kraan uit de Talis E-serie niet alleen het comfort, maar ook waterbesparende eigenschappen van een moderne kraan. De stijlvolle kranenserie is bovendien verkrijgbaar in zes kleuren, waardoor deze perfect bij de kleur van de douchecabine past.

Natuurlijk wil je in de douche niet achterblijven en kies je daar voor een bijpassende doucheset uit de Raindance Select S-serie. Grandioos douchegenot is verzekerd door de drie verschillende straalsoorten. Kies je voor de volle douchestraal Rain, het luchtige RainAir of misschien toch voor de massagestraal WhirlAir.

 

hansgrohe Talis E wastafelkraan
Lichte badkamer met hansgrohe
hansgrohe Raindance Select S doucheset

Laat je inspireren

Bezoek een Baderie-showroom bij jou in de buurt en laat je inspireren. In elke showroom staan verschillende badkameropstellingen, waar je voldoende ideeën op kunt doen voor jouw perfecte lentebadkamer. En onze Badkamermeesters weten perfect de meest geschikte oplossing voor jouw badkamer uit te tekenen.

Gerelateerde artikelen