De stijl Stoer Modern: een warme sfeer met robuuste elementen

Sealskin

Stap binnen in een wereld waar trendy en praktisch elkaar ontmoeten - de wereld van stoer moderne badkamers. Wij geloven dat de badkamer een plek moet zijn waar functionaliteit hand in hand gaat met verfijning, waar strakke lijnen samenkomen met robuuste elementen en waar persoonlijke smaak en modern design naadloos in elkaar overvloeien. Bereid je voor op een flinke dosis badkamerinspiratie én ontdek hoe je je badkamer kunt transformeren tot een stoer moderne ruimte.

Robuuste klasse

In de stoer moderne badkameroase is AXOR One het geheime wapen voor degenen die dromen van een verfijnde, maar stoere sfeer. Met een design dat zich richt op moderne badkamers, biedt deze collectie een unieke combinatie van minimalistische vormen en extreem precieze bediening. De zwarte uitstraling van de kranen en douches voegt een vleugje stoerheid toe aan de ruimte, terwijl het slanke design tegelijkertijd een eigentijdse en verfijnde sfeer creëert. 

AXOR ONE
AXOR ONE kraan
AXOR ONE badkraan
AXOR ONE regendouche

Vul onze StijlAnalyse in en kom erachter of Stoer Modern de stijl voor jou is

Ontdek jouw stijlpersoonlijkheid

Kracht en karakter 

De zwarte douchecabines van Sealskin zijn met hun industriële look de perfecte aanvulling voor een stoer moderne badkamer. De zwarte kleur geeft een krachtige, stoere touch en combineert moeiteloos met andere moderne elementen. De industriële uitstraling voegt een robuust karakter toe, wat perfect past bij de gewenste stoere sfeer. Deze douches bieden eindeloos veel mogelijkheden om te combineren met decoratieve accenten, zoals metalen details, natuurlijke materialen en minimalistische accessoires. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Sealskin ook veelzijdigheid in glaskeuzes! Met verschillende glassoorten en kleuren kun je de doucheruimte personaliseren en een unieke sfeer creëren, waardoor jouw badkamer een krachtige, karaktervolle en persoonlijke touch krijgt. 

Sealskin
Sealskin
Sealskin

Stoere stijl  

Maar wacht, er is meer! Op zoek naar een totaal andere stoer moderne badkamerervaring? Dan zijn de stoere badkamermeubels van Thebalux jouw perfecte match! Met een unieke mix van eigentijds design en robuuste elementen brengen de meubels veel karakter in de badkamer. Of je nu houdt van een industriële vibe, een minimalistisch design, of een combinatie van beide, Thebalux badkamermeubels bieden een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen om altijd die stoere moderne uitstraling te krijgen. 

Niva - Vasco

Verschillende opties

Vasco staat bekend om zijn stoere radiatoren. En deze Niva radiatoren van Vasco sprongen er direct uit! Strak, stoer en in mooie kleuren te verkrijgen. Let op de details achter de radiator. Zo houd je je badkamer strak en heb je geen last van rommelige handdoeken.

Villeroy en Boch bad

Stoer in bad 

Het stoere, moderne bad van Villeroy & Boch met zwarte accenten is een uitstekende keuze voor een badkamer met een stoere, moderne esthetiek. Daarnaast staat het merk Villeroy & Boch bekend om zijn kwaliteit en innovatief design, wat betekent dat een bad van dit merk niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel.  De strakke lijnen en minimalistische vormgeving van het bad passen perfect bij de eigenschappen van een modern-stoere badkamer.

Thebalux

Wil je advies over een stoer moderne badkamer? Kom dan langs in één van onze showrooms.

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen