Badkamerparels voor jouw droombadkamer

Fraaie Hotbath Archie badmengkraan

Het maakt niet uit hoe je het wilt noemen, een renovatie, verbouwing, update of make over. Als je jouw badkamer wilt aanpakken, dan is dit het moment om het te doen. Maar weet je niet precies wat er allemaal mogelijk is? Na het lezen van deze blog weet je precies welke badkamerparels jij aan jouw badkamer-upgrade kunt toevoegen. Wij hebben een aantal noviteiten voor je verzameld en vertellen je er graag alles over.

Hoogwaardige kranenserie

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamerkraan, moet je zeker de Archie-serie van Hotbath eens bekijken. Door de stijlvolle en minimalistische uitstraling is een Archie-kraan een aanwinst in elke moderne badkamer of toilet. De kranenserie Archie is als enige volledig uitgevoerd in RVS 316. Dit is roestvrijstaal van de allerbeste kwaliteit, dat uitstekend bestand is tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Het materiaal is een uitermate duurzame keuze, door z’n vrijwel onverwoestbare karakter. Naast de prachtige RVS-kranen is een Archie-kraan ook beschikbaar in drie nieuwe PVD-finishes: geborsteld messing PVD, geborsteld koper PVD en geborsteld gunmetal PVD.

Prachtige Hotbath Archie wastafelmengkraan
Prachtige vrijstaande Hotbath Archie-badkraan
Douchemengkraan uit de Hotbath Archie-serie

Stijlvolle keramische wastafels

De badkamer als rustpunt in een hectisch leven. Dat is het uitgangspunt van de serie Duravit Soleil. Door de combinatie van een natuurlijke en rustige sfeer met opvallend subtiele lijnen ontstaat er een tijdloze en moderne serie die flexibel in verschillende interieurstijlen past. De uitgebalanceerde verhouding tussen de grootte van de wastafel, de vorm van de kranenbank en de omvang van de opbergruimte maakt het een praktische toevoeging.

Duravit Soleil
Duravit Soleil wastafel
Duravit Soleil bad
Duravit Soleil toilet

Wil je meer weten over de Duravit Soleil serie? Laat je adviseren door onze badkamermeesters.

Maak een afspraak

Geniet van de Dryphon techniek

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Met de Easy Drain Dryphon® techniek is schoonmaken gelukkig (bijna) niet meer nodig! Bij een standaard waterslot kunnen vet, haar en andere vuilresten zich ophopen. Dit is bij de Compact Clean nauwelijks mogelijk. De verbeterde sifon houdt zichzelf schoon. Dankzij de hoge snelheid waarmee het water door de sifon gaat worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten. Na het wegspoelen van vuil en water, sluit de opening direct zodat er geen open verbinding ontstaat met het riool. Zo blijft de doucheruimte stankvrij én heb je minder onderhoud. 

Easy Drain Compact Clean douche-afvoer met Dryphon-techniek
Moderne Easy Drain douchegoot
EasyDrain Dryphon

Matwitte afwerking voor een rustige aanblik

Een droombadkamer is niet alleen maar bereikbaar als je een grote badkamer hebt. Ook wanneer je minder ruimte tot je beschikking hebt, kun je dankzij de veelzijdige Geberit iCon-serie tóch jouw ideale badkamer realiseren. Kies dan voor een compacte wastafel en creëer zo extra bewegingsruimte. Combineer wastafel met een bijpassend badkamermeubel, waardoor je direct extra opbergruimte aan jouw badkamer toevoegt. De iCon serie is nu met een matwitte afwerking verkrijgbaar. De matwitte afwerking heeft een chique uitstraling en zorgt voor een rustige aanblik.

Geberit Icon douchewc matwit
Geberit Icon matwit
Geberit Icon matwit wastafel

Minimalistisch design

Voor liefhebbers van minimalistisch design en ronde vormen heeft Geesa de serie Opal ontworpen. Doordat er binnen de hele lijn nauwelijks een rechte hoek te vinden is, oogt de serie erg vriendelijk. Deze zeer complete reeks accessoires heeft een optisch zwevende cover. Door de verschillende kleuren en het elegante design biedt Opal voor veel badkamerstijlen een passende oplossing.

Geesa opal set
Geesa Opal set 8
Geesa Opal set 3
Geesa opal set

Wil je meer weten over de Geesa Opal accessoires? Kom langs in onze showroom.

Maak een afspraak

Houtlook tegels

Hout in de badkamer? Dat is zeker mogelijk! Maar tegels met een houtlook zijn een stuk praktischer. Daarom hebben ze bij Sphinx de Wood-lijn ontworpen. In deze serie komen de warme uitstraling van hout, het onderhoudsgemak en de duurzaamheid van hoogwaardig keramiek samen. De tegels-met-houtlook zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden, inclusief de zachte touch van het natuurlijke oppervlak. Bovendien heb je de keuze uit verschillende vormen en kleuren.

Sphinx tegels
Sphinx tegels

Rail gemonteerde badkameraccessoires

Wanneer de grote delen van de badkamer zijn gemonteerd, komt het aan op het af stijlen van de ruimte. Hiervoor is de Aura lijn van Emco een perfecte optie. Deze serie accessoires wordt gekenmerkt door het rail-gemonteerde systeem. Daarbij kun je verschillende onderdelen van de Aura-lijn combineren tot een mooi geheel. Mix de matzwarte onderdelen met glashelder of gesatineerd kristalglas in de perfecte combinatie voor jouw badkamer. De accessoires worden gemonteerd door middel van lijm, waardoor het monteren van de badkameraccessoires snel te realiseren is

Emco Aura 2
Emco Aura 3
Emco Aura

Visuele én creatieve vrijheid

De HSK B-Pure frameloze douchewanden creëren visuele én creatieve vrijheid. Doordat de douchewanden geen profielen bevatten blenden deze naadloos in met de rest van je badkamer. Wat de stijl van jouw badkamer ook is B-Pure heeft een oplossing die hier perfect bij past. De B-Pure opstelling is alleen samengesteld voor de Baderie centrale badkamer: Studio Line.

Studio line

Geïnteresseerd in de HSK B-pure douchewanden? Bekijk ook deze blog eens.

Lees meer

Trends in radiatoren

Badkamers zijn niet langer alleen uitgerust met klassieke warmwaterradiatoren, maar ook steeds meer met elektrische radiatoren. We zien ook een verschuiving naar radiatoren met vlakke en smallere vooroppervlakken om de warmtestraling te verhogen - zoals het Niva-model van Vasco. Het is ook nieuw dat de radiator niet alleen gebruikt wordt om de kamer volledig te verwarmen – dat gebeurt vaak door vloerverwarming. Daarnaast fungeert de badkamer radiator ook steeds vaker als handdoekhouder of -warmer.

Niva goud
Aster brown grey
Oni NP

State-of-the-art-douchetechniek

Hoogwaardige technologie in de doucheruimte? Dankzij de BetteAir douchetegel haal je state-of-the-art-douchetechniek in huis. Een comfortabele douchevloer met een nauwelijks zichtbare afvoer, die dankzij innovatieve technologie een perfecte waterafvoer garandeert. De ultradunne BetteAir-douchevloer is door de minimale inbouwhoogte erg praktisch in te bouwen en dankzij het ondiepe sifon zelfs mogelijk om de douchevloer in een bestaande tegelvloer te monteren

V&B wastafel Loop

De Loop & Friends collectie van Villeroy & Boch biedt een eenvoudige en stijlvolle manier om je badkamer een upgrade te geven. Deze wastafels zijn niet alleen een toonbeeld van modern design, maar ze zijn ook beschikbaar in verschillende trendy kleuren, waardoor je de vrijheid hebt om je badkamer precies naar je smaak in te richten. Of je nu kiest voor een subtiele tint die naadloos opgaat in je huidige interieur of een opvallende kleur die een statement maakt, deze wastafels zijn een perfecte manier om persoonlijkheid en stijl aan je badkamer toe te voegen.

Met de Loop & Friends collectie kun je met minimale inspanning een maximale impact bereiken. Het vervangen van je wastafel is een relatief eenvoudige ingreep die een groot verschil kan maken in de algehele uitstraling van je badkamer.

BetteAir Pure
Bette Air Pure
Bette Air Surreal
Bette Air Pure 02

Wil je meer inspiratie op doen? Vraag dan nu ons gratis inspiratiemagazine aan.

Magazine aanvragen

Gerelateerde artikelen