Tover je badkamer om met deze prachtige nieuwe producten!

Header Noviteiten Q1

Ook dit jaar kunnen we een aantal mooie, nieuwe producten toevoegen aan ons assortiment, die perfect aansluiten bij de badkamertrends van 2024. Ben je klaar om wat vernieuwing aan je badkamer toe te voegen? Ontdek snel welke noviteiten jouw badkamer kunnen transformeren!  

Betoverende spiegels van KEUCO

KEUCO staat niet alleen bekend om zijn geweldige accessoires zoals douchezitjes en wandbeugels, maar ook om zijn prachtige spiegelkasten. Een van de populairste spiegelkasten is de ROYAL LUMOS, een pronkstuk in iedere badkamer. Deze spiegelkast voorzien van een LED-lichtframe aan drie kanten, zet je favoriete producten perfect in de spotlights en creëert de illusie dat de kast voor de muur zweeft. KEUCO heeft dit model nu nog platter ontworpen en is beschikbaar in een diepte van slechts 130 mm, in plaats van 165 mm, wat zorgt voor een nog stijlvollere uitstraling. Bovendien is bij het inbouwmodel de opbergruimte ingenieus in de muur verwerkt waardoor deze ook in dunne muren geplaatst kan worden.  

KEUCO ROYAL LUMOS spiegelkast

Stijlvolle sfeer met Van Rijn 

Van Rijn Products VR23-100 Brushed Copper Brons
Van Rijn Products VR23-350 Gun Metal
Van Rijn Products VR23-200 Brass
Van Rijn Products noviteiten

Na de succesvolle lancering van de VR23-douchedeurenlijn in 2023, breidt Van Rijn Products het assortiment verder uit. De deuren, die oorspronkelijk beschikbaar waren in chroom, zwart en glans gun metal, zijn nu ook verkrijgbaar met beslag in mat gun metal, chroom en RVS. Dit biedt de mogelijkheid om een harmonieuze eenheid in de badkamer te creëren.

Meer over Van Rijn Products

In februari heeft Van Rijn Products nog meer innovaties geïntroduceerd. De VR21-douchedeur, die uniek is door zijn 180-graden draaimechanisme zonder nulpunt, zal beschikbaar zijn in zes kleuren. Zo is er voor ieder wat wils! Daarnaast wordt de inloopdouche uitgebreid met zeven profielkleuren en een platte stabilisatiestang, wat meer personalisatieopties biedt.  

Heerlijk ontspannen met Luca Sanitair

Luca Sanitair biedt een uitgebreid assortiment aan sanitair, dat dit jaar verrijkt is met nieuwe producten. De selectie van innovatieve ontwerpen en verrassende kleuren sluit perfect aan bij de huidige trends. Zo is de Ceramics collectie van het private label uitgebreid met 18 nieuwe wastafels en fonteinen, nu verkrijgbaar in matzwart, mat lichtgrijs, en mat cappuccino. Dit past perfect bij de badkamertrends van 2024. Daarnaast zijn er nieuwe vrijstaande baden en twee back-to-wall baden toegevoegd aan de collectie, verkrijgbaar in unieke designs die ook helemaal in lijn zijn met de laatste badkamertrends.  

Waskom Luca

Maak jouw badkamer af

Transformeer je badkamer tot een oase van stijl met deze nieuwe producten! Of je nu een vleugje elegantie wilt toevoegen met een Luca Sanitair wastafel en bad, of kies voor een KEUCO spiegelkast om al je essentials binnen handbereik te hebben. Wij hebben precies wat je nodig hebt om jouw badkamer trend-proof te maken. Duik in de wereld van de laatste badkamertrends, innovaties en inspiratie door onze blogs te verkennen en mis niets voor je in te schrijven op onze nieuwsbrief.  

Gerelateerde artikelen