Badkamerjuwelen voor een badkamerupgrade

Badkamerjuwelen voor een badkamerupgrade

Of je het nu een renovatie, verbouwing, update of make-over noemt, dit is het perfecte moment om jouw badkamer onder hand te nemen! Tijd om je badkamer klaar te maken voor het komende seizoen met een aantal nieuwe items! Wij hebben een paar noviteiten voor je verzameld en vertellen je er graag alles over. Ontdek snel welke noviteiten jouw badkamer kunnen transformeren! 

Stijlvolle waskom

Van je badkamer een paradijs maken, wie wil dat nou niet? De collectie van Roca Ona helpt daarbij! De keramiek, de ligbaden en accessoires zijn geïnspireerd op de schoonheid van de mediterrane natuur. Roca Ona heeft haar collectie uitgebreid met de ontwikkeling van een nieuwe waskom. Het organische design past helemaal bij de laatste trends en het keramische materiaal zorgt ervoor dat de waskom lang meegaat.

Roca Ona waskom
De Roca Ona waskom is een echte badkamerjuweel.

Luxe douche-ervaring

De badkamer verandert steeds meer van een ruimte die praktisch moet zijn, naar een ruimte waarin de persoonlijke stijl tot uiting komt. Douchen doe je vaak, dus het is logisch dat het een beeldbepalend onderdeel van je badkamer is. De nieuwe Riga douchewand van Novellini staat synoniem aan stijlvol. De douchewand kenmerkt zich door zijn mooie aansluitingen en het feit dat de zijwanden dezelfde dikte hebben als de glasdeur. Hij is in veel verschillende formaten én kleuren beschikbaar, zodat je van jouw badkamer een unieke ruimte kunt maken.  

Douchewanden Novellini

Extra warmte in de badkamer

Warmte is niet alleen lekker, behaaglijk en comfortabel, maar ook mooi! Dat bewijst Instamat met haar nieuwe, smaakvolle designradiatoren. Of je nu kiest voor industrieel of landelijk, er is voor elke smaak een geschikte keuze. Zo is bijvoorbeeld de FREJA nieuw in het assortiment. Deze badkamerradiator bestaat uit twee verticale collectorbuizen met daarop rechthoekige panelen. Een opvallend kenmerk zijn de stijlvolle handdoekhouders, die extra comfort bieden en de radiator een uniek karakter geven.  

Instamat radiator Freja
Met de designradiator Freja is warmte niet alleen praktisch maar ook super mooi!

Transformeer jouw badkamer

Met deze noviteiten kun je jouw badkamer een compleet nieuwe look geven. Of je nu een designstatement wilt maken met de radiator van Instamat, of kiest voor een nieuwe wastafel van Roca Ona die helemaal past bij de laatste trends. Wij hebben precies wat je nodig hebt om jouw badkamer een upgrade te geven.

Meer badkamerinspiratie?

Duik in de wereld van de nieuwste badkamertrends, innovaties en inspiratie met ons gratis inspiratie magazine. 

Magazine aanvragen

Gerelateerde artikelen