Een exclusieve badkamerervaring met Baderie x Keuco

Keuco opstelling vtwonen beurs

Op de Vtwonen & Design Beurs dit jaar heb je al een glimp kunnen opvangen van onze badkamer in samenwerking met Keuco. Deze opstelling is niet zomaar een verzameling van badkamerproducten: Keuco combineert design met comfort en veiligheid. De collecties zijn ontworpen om zowel praktisch als luxueus te zijn, met een tijdloos design dat generaties lang meegaat. 

AXESS: waar veiligheid en design samenkomen 

De eyecatcher van deze opstelling is ongetwijfeld de unieke AXESS-collectie, een samenwerking tussen KEUCO en Studio F. A. Porsche. Deze collectie combineert veiligheid en modern design, en is speciaal ontwikkeld voor ouderen of mensen met een beperking. Van de opklapbare steun over het relingsysteem voor de douche en handgrepen tot een kruk. Ondanks de minimalistische uitstraling is de stabiliteit gegarandeerd en geeft het matzwarte design de items een stoere uitstraling.  

Zwart als stijlelement

De KEUCO Somaris spiegelkast, uitgevoerd met een matzwarte lijst, is ook weer een prachtig voorbeeld hoe stijlvol en praktisch hand in hand gaan. Met ruime opbergmogelijkheden is deze spiegelkast niet alleen een pronkstuk, maar ook een praktische toevoeging aan elke badkamer, om alle belangrijke spulletjes netjes opgeruimd maar binnen handbereik te hebben. Het Stageline meubel, uitgevoerd in dezelfde zwarte kleur, heeft een ton-sur-ton look en past daarom helemaal bij de laatste trends. De andere accessoires, zoals de wastafelkraan van de IXMO-serie, zijn ook uitgevoerd in matzwart en maken het geheel compleet. Zo oogt de badkamer niet alleen stijlvol, maar wordt er eenheid en rust gecreëerd.  

Keuco Ixmo kraan
Keuco stoeltje
Keuco planchet
Keuco douchekraan

Wil jij meer badkamerinspiratie opdoen? Kom langs in één van onze showrooms!

Vind jouw vestiging

Wellness en comfort

In de opstelling is ook een Sunshower geïntegreerd, een toevoeging die zorgt voor een wellnesservaring in de eigen badkamer. De Sunshower biedt de mogelijkheid om tijdens het douchen te genieten van infrarood of UV-licht, wat voor extra comfort zorgt. Dit bevordert niet alleen de ontspanning, maar ondersteunt ook een gezonde levensstijl.  

Sunshower keuco
De Sunshower zorgt voor extra wellness in de badkamer.

Een harmonie van marmer en hout

De basis van de badkamer is rustig, door gebruik te maken van een marmerlook tegel op de wand en vloer. De bruine kleur van de aderen komt prachtig terug in de houtlook tegel die is gebruikt bij de douche. Dit geeft de badkamer een warme uitstraling. Voor een speels effect is gebruik gemaakt van een combinatie van mat- en glanstegels achter het badmeubel. Zo geeft de badkamer een rustige, maar toch luxe sfeer.  

Vragen of advies?

Bij Baderie geloven we dat een badkamer meer is dan alleen een functionele ruimte. Het is een plek waar design en comfort samenkomen om een omgeving te creëren waarin het heerlijk ontspannen is. En met de samenwerking met KEUCO hebben we laten zien dat het mogelijk is om een badkamer te ontwerpen die niet alleen extra veiligheid biedt, maar ook modern en stijlvol is. Heb je vragen of advies over je nieuwe badkamer? Kom langs in één van onze showrooms, waar onze enthousiaste adviseurs voor je klaarstaan!

Maak een afspraak

Gerelateerde artikelen