Dé badkamerstijlen van dit moment

Oktober woonmaand bij Baderie
Stone Line badkamer

Wellicht ben je toe aan een badkamerupgrade of wil je jouw interieur gewoon voorzien van wat nieuwe stylingitems. Het najaar is aangebroken en dat is natuurlijk het perfecte moment om van je huis een sfeervolle en warme plek te maken. Juist in deze periode wil je sfeervol thuiskomen en optimaal genieten van de warmte. Het is van groot belang om jouw interieurstijl door te trekken naar alle kamers in het huis. Op die manier creëer je een gevoel van rust en harmonie in je woning. Om je een duwtje in de juiste richting te geven, presenteren we je dé 4 badkamerstijlen van het moment, want het is woonmaand bij Baderie.  

Curved Lines

Voor wie houdt van organische vormen en vloeiende lijnen is de Curved Lines het helemaal. Zachte tinten en speelse effecten voeren de boventoon en zorgen voor een ontspannen badkamerervaring.  

Curved Lines badkameropstelling

Opvallend in deze opstelling is de beige kleur, die veel terugkomt. De combinatie van glanzende en matte tegels van Julius van de Werf zorgen voor een speels effect, terwijl de zachte kleur een goede basis vormt. Met fraaie, afgeronde hoeken en zachte, zandachtige tinten zorgt dit meubel uit de Oval serie van Detremmerie voor de ultieme warme sfeer. Harmonieus daarbij aansluitend is het zorgvuldig vormgegeven bad, ook van Detremmerie.  

De spiegel is voorzien van zwarte lijst, om de badkamer toch een stoer accent te geven en beschikt over verlichting, om extra sfeer aan te brengen. En dan zijn er in deze badkamer nog allerlei mooie details. Wat dacht je van de strak vormgegeven kranen van Ace-serie van Hotbath. Helemaal passend bij de spiegel, zodat het één geheel wordt. En zie je de designradiator van Instamat? Zo wordt er extra flair én warmte aan de badkamer toegevoegd.  

Hotbath kraan
Detremmerie bad
Badmeubel Detremmerie

Solid Earth

Rustgevend en stijlvol tegelijk, dat is de badkamertrend Solid Earth. Centraal staan hier natuurlijke of op de natuur geïnspireerde materialen, waardoor tijdloze elegantie ontstaat en een badkamer waarin het optimaal ontspannen is.  

Natuurlijke kleuren zijn ideaal als basiskleur in de badkamer. Hier is gekozen voor een taupe-achtige kleur op zowel de vloer als wanden. De glanzende decortegel zorgt voor een speels effect terwijl de marmerlook tegels van Jos Haag de ruimte meer diepte geven. De rustige basis wordt doorbroken door het badmeubel van Regn met een geribbeld zwart eiken front. Het donkere meubel vormt een stijlvol accent en benadrukt de zachte tinten in de rest van de badkamer. Zo ontstaat de perfecte balans tussen warmte en moderniteit.  

Solid Earth badkameropstelling
Regn kranen
Regn badmeubel zwart ribbel
Douche-opstelling Solid Earth

Wil jij nog meer inspiratie ontvangen? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine.

Magazine aanvragen

De accessoires van Regn in geborsteld koper, die het kleurenpalet aanvullen, zorgen voor een glamoureuze sfeer. Het pronkstuk van deze opstelling is de inloopdouche van Novellini. De vakverdeling zorgt voor een unieke uitstraling, terwijl de wand in geborsteld koper ervoor zorgt dat het minimalistische uiterlijk van de douche behouden blijft. Je raadt het al, maar de hoofddouche van Regn met water- en regenval, heeft de kleur geborsteld koper en zo ook de douchegoot van Easy Drain. Op deze manier wordt de badkamer één geheel en het past perfect in het kleurenpalet van hout, taupe en brons.  

Classic Colour Chique

Deze trend is de meest opvallende van dit moment. Bij Classic Colour Chique worden diepe, rijke kleuren gecombineerd met opvallende accenten. Een fijn kleurenspel zorgt voor een chique uitstraling.  

Dat kleurenspel begint al bij het badmeubel van Primabad in prachtige oudblauwe kleur. Deze blauwe kleur gaat naadloos over in de marmerlook tegel van Douglas & Jones. Het is een veelzijdige kleur die die zowel modern als tijdloos aanvoelt. In combinatie met natuurlijke elementen, zoals de grijze marmerlook opbouwkom van Primabad, zorgt voor een harmonieuze uitstraling.  

Accessoires Classic Colour Chique
Axor kraan brons
Primabad meubel

De finishing touch van deze opstelling zijn de bronzen kranen van Axor. Niet alleen de bronzen kleur zorgt voor een opvallende uitstraling, maar zijn uiterlijk is ook uniek. De Citterio C-serie onderscheidt zich door zijn slanke, verticale design. En hoe prachtig is het dat alle andere accessoires ook in dezelfde brons kleur te vinden zijn! Last but not least: de prachtige spiegel van Primabad, die beschikt over verlichting om extra sfeer in de badkamer te brengen. In deze badkamer komen esthetiek, functionaliteit, charme en een chique uitstraling samen. 

Classic Colour Chique opstelling

Keuco

Een badkamer waarin design en veiligheid samenkomen, dat is de Keuco opstelling in samenwerking met F.A. Porsche. De collectie is ontworpen om zowel praktisch als luxueus te zijn.  

Op de vloer van deze opstelling ligt de tegel Roma Stone van Jabostone in een stijlvolle donkergrijze kleur. De tegels zijn meer dan een vierkante meter groot, wat zorgt voor rust. Op de wand sluit de houtlook tegel daar perfect bij aan, zowel qua warme kleur als rustieke stijl. De glanzende en matten decortegels in taupe zijn een gewaagde, maar geslaagde aanvulling hierop.  

Badkameropstelling Keuco
Sunshower
Keuco Ixmo kraan
Keuco Axess stoeltje

Wil jij nog meer inspiratie ontvangen? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine.

Aanvragen

Als tegenhanger van al deze karaktervolle elementen is er bij de accessoires gekozen voor stoer en tijdloos matzwart. De accessoires uit de Keuco serie in samenwerking met F.A. Porsche zijn speciaal ontwikkeld voor ouderen of mensen met een beperking. Van de opklapbare steun over het relingsysteem voor de douche en handgrepen toe een kruk om te kunnen zitten. Ondanks de minimalistische uitstraling is de stabiliteit gegarandeerd en geeft het matzwarte design de items een moderne uitstraling.  

Heel speciaal is douchedeur Libero 4000 van Duka. Het grijze glas verzacht het totaalbeeld van de badkamer en voorkomt dat de ruimte té strak oogt. Hierdoor ontstaat een mooie balans tussen stoer en elegant. Met de Sunshower kun je ‘zondouchen’ met een lage dosis UV-licht of de infraroodfunctie aanzetten voor een diepe werking op je spieren en gewrichten. Dat is pas echt luxe ontspannen! De douchekraan van de IXMO-serie van Keuco maakt het af. Hij is verfijnd en stoer tegelijk en daarmee nét even dat detail dat de perfectie compleet maakt.  

Meer badkamerinspiratie?

Wil jij nog meer badkamerinspiratie opdoen? Vraag ons nieuwe inspiratiemagazine aan, boordevol de laatste badkamertrends, prachtige binnenkijkers en de nieuwste producten!

Magazine aanvragen

Gerelateerde artikelen