Een harmonie van natuur en luxe

Solid Earth badkamer
Solid earth badkamer

Rustgevend en stijlvol tegelijk, dat is wat een badkamer passend bij de Solid Earth-badkamertrend moet uitstralen. Natuurlijke elementen of op de natuur geïnspireerde materialen vormen hier de basis. Elk element, van het stijlvolle meubel, tot de regendouche, is ontworpen om jouw badkamer een tijdloze en verfijnde uitstraling te geven. Laat je inspireren door deze prachtige combinatie van meubels en accessoires en ontdek hoe je je badkamer kunt transformeren tot een ruimte waarin het optimaal ontspannen is.  

Strakke en functionele meubels

Het hart van deze badkameropstelling is het meubel van Regn. Met zijn minimalistische uiterlijk biedt de kast de perfecte balans tussen functionaliteit en design. Zijn geribbeld zwart eiken front doorbreekt de rustige basis van de badkamer. Het donkere meubel vormt een stijlvol accent en benadrukt de zachte tinten in de rest van de badkamer. De keramische waskom, in prachtige mat beige kleur, geeft de badkamer een luxe uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor een ruimtelijk effect. Zo ontstaat het perfecte samenspel tussen warmte en moderniteit. 

Badmeubel Solid Earth

Verfijnde details

De aandacht voor detail in deze opstelling is onmiskenbaar. De ingebouwde wastafelkraan, douchegoot van Easy Drain en alle andere accessoires van Regn zijn uitgevoerd in geborsteld goud. Dit voegt een glamourueze sfeer en subtiele touch van luxe toe. De strakke lijnen van de accessoires passen bij de moderne uitstraling van de badkamer.  

Voor het ultieme gemak zijn twee handdoekhouders naast de wastafel geplaatst. Deze elegante houders zorgen ervoor dat je altijd een handdoek bij de hand hebt, terwijl ze tegelijkertijd een verfijnde en minimalistische toevoeging zijn aan het geheel.

Regn kraan geborsteld goud
De gouden kraan van Regn geeft de badkamer een luxueuze uitstraling.
Gouden douchekraan Regn

Luxe doucheset voor ultiem comfort

Het pronkstuk van deze opstelling is de inloopdouche van Novellini. De vakverdeling zorgt voor een unieke uitstraling, terwijl de wand in geborsteld koper ervoor zorgt dat het minimalistische uiterlijk van de douche behouden blijft. De doucheopstelling wordt compleet met de toevoeging van de hoofddouche met water- en regenval en extra handdouche. Ideaal voor een variatie in waterstralen. Je raadt het al, maar de accessoires zijn uitgevoerd in geborsteld goud, om het juiste kleurenpallet aan te houden.  

Douchewand Novellini

Tegels die luxe en rust uitstralen

Natuurlijke kleuren zijn ideaal als basiskleur in de badkamer. De vloer is voorzien van een tegel in warme taupe tint, die zorgt voor een warme en rustige basis in de ruimte. Deze tegels zijn ook gebruikt voor een deel van de wand, waardoor er eenheid in de ruimte ontstaat.  De overige wanden zijn bekleed met tegels van Jos Haag in marmerlook, voor een gevoel van diepte.  Om een speels accent te creëren, is er gebruik gemaakt van de glanzende decortegel in de kleur avio. Dit zorgt voor subtiel, maar luxueus detail.

Meer badkamerinspiratie?

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door de mogelijkheden. Onze enthousiaste adviseurs staan voor je klaar om samen met jou de perfecte badkamer te ontwerpen, waarin elke dag voelt als een bezoek aan een luxe spa.

Vind jouw vestiging

Gerelateerde artikelen