De nieuwe vtwonen collectie by Detremmerie

Exclusief verkrijgbaar bij Baderie!
Detremmerie vtwonen collectie

Bij Baderie presenteren we met trots de nieuwe, exclusieve badkamercollectie van Detremmerie, ontworpen in samenwerking met vtwonen. Deze collectie verenigt de nieuwste badkamertrends met slimme, praktische oplossingen, waarmee je een stijlvolle en eigentijdse badkamer creëert. Perfect om van jouw badkamer een ultieme plek van ontspanning te maken. Wist je dat deze bijzondere collectie alleen verkrijgbaar is bij geselecteerde Baderie-vestigingen? Kom langs en ervaar de collectie zelf! 

Nieuwe onderkasten voor een stijlvolle badkamer

Een functionele én mooie badkamer begint bij optimaal gebruik van de ruimte. Detremmerie introduceert nieuwe onderkasten die naadloos stijl en functionaliteit combineren. Kies voor de strakke 60 cm hoge kast, perfect voor onder een stijlvolle wastafel. Wil je extra luxe? De 90 cm hoge variant geeft de ruimte een exclusieve uitstraling, met de wastafel subtiel geïntegreerd.  

De bekende onderkast Bend, nu ook beschikbaar in een 60 cm formaat, past perfect in kleinere badkamers. Combineer hem met de zachte lijnen van de Soft wastafel of kies voor een opbouwkom uit de vtwonen collectie voor een moderne twist. Welke stijl je ook kiest, met deze nieuwe items maak je van jouw badkamer een persoonlijke oase. 

Kasten Detremmerie vtwonen collectie

Luxueus baden in een vrijstaand bad

Het vrijstaande bad Soft Edge combineert elegantie en comfort. Met zijn afgeronde hoeken en langwerpige vorm wordt dit bad een echte eyecatcher in elke badkamer. Het minimalistische design voegt een verfijnde sfeer toe, terwijl de royale lengte zorgt voor optimaal ligcomfort. Een ideale keuze voor wie houdt van luxe en functionaliteit. 

Stijlvol toilet voor elke badkamer

Met het Kameleon hangtoilet voeg je een moderne uitstraling toe aan je badkamer of toiletruimte. Dit innovatieve ontwerp is verkrijgbaar in matzwart, mat wit en mat beige, en biedt een hedendaagse look die bij elke badkamerstijl past. Het soft-close mechanisme maakt het gebruik extra comfortabel. 

Meubels Detremmerie vtwonen collectie

Designspiegels voor een luxe uitstraling

Detremmerie heeft ook twee nieuwe spiegels toegevoegd aan de collectie. De ronde designspiegel is een ware blikvanger en biedt niet alleen een functioneel plankje voor je badkamerspulletjes, maar geeft ook een luxe touch aan de ruimte. Daarnaast is er de spiegelkast, ideaal voor het netjes opbergen van je spullen. Zo blijft jouw badkamer opgeruimd én stijlvol. 

Spiegels Detremmerie vtwonen collectie

Meer inspiratie nodig?

Deze nieuwe collectie biedt volop mogelijkheden om jouw droombadkamer samen te stellen. Bezoek één van onze showrooms en ontdek de complete collectie. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou een unieke badkamer te ontwerpen die volledig aansluit bij jouw wensen en woonstijl.

Vind jouw showroom

Gerelateerde artikelen