Creëer een organische badkamer met trendy vormen en speelse lijnen

Curved Lines badkamer
Curved Lines badkamer

Speels, zacht en mooi; zo kun je een organische badkamer omschrijven. Met ronde en organische designs creëer je een badkamer met meer sfeer en komt de Curved-Lines badkamertrend tot leven. Centraal staan zachte kleuren, trendy vormen en speelse lijnen. Dit maakt je badkamer speels, uitnodigend en comfortabel. Laat je inspireren door deze badkameropstelling en ontdek hoe zandtinten en ronde vormen jouw badkamer trendproof kunnen maken.  

Stijlvolle toevoegingen

Een andere eyecatcher is de ovale spiegel met verlichting, genaamd Tokio, van Detremmerie. De verlichting rondom de spiegel creëert een zacht en warm effect, waardoor de badkamer een rustige en ontspannen uitstraling krijgt. De matzwarte rand zorgt voor een stoer effect. Hier sluiten de kranen van de Ace-serie van Hotbath perfect bij aan in hun geborsteld zwarte pvd kleur. Het slanke ontwerp van deze kraan benadrukt de zachtheid van de curved lines badkamertrend en de accessoires zorgen voor een verfijnde afwerking.  

Zwarte Hotbath kraan
Eenheid in de badkamer zorgt voor rust en elegantie.

Zachte en elegante meubels

De toevoeging van het Oval meubel, van de Detremmerie collectie, zorgt voor een harmonieus geheel. De afgeronde vormen van de kast, met twee lades en twee deuren, maken de basis van deze badkamer compleet en zorgen voor voldoende opbergruimte. Zo oogt de badkamer niet alleen modern en verfijnd, maar heb je ook genoeg opbergruimte voor al je badkamerspulletjes.  

Oval badmeubel Detremmerie

Luxueus baden in een vrijstaand bad

Niets is fijner dan ontspannen in een luxe vrijstaand bad. Het prachtige design bad Jaydan van Detremmerie nodigt uit tot ultieme ontspanning en vormt het middelpunt van je badkamer. Zijn zandkleur zorgt voor een unieke uitstraling. Het bad wordt stijlvol aangevuld met de vrijstaande badkraan van Hotbath, in geborsteld zwart pvd. Dankzij de bijpassende slang en handdouche heb je alles binnen handbereik. Wil je tijdens het baden genieten van je favoriete boek of drankje? Dan is een badplank een ideale toevoeging. Om de styling compleet te maken en de badkamer extra luxe te geven zet je het bijpassende krukje van Detremmerie naast het bad, perfect voor het neerleggen van een handdoek of badjas.  

Rond vrijstaand bad
De ronde vormen geven de badkamer een speels effect.
Vrijstaand bad Detremmerie

Tegels die het geheel maken

Een badkamer is niet compleet zonder de juiste tegels. In deze badkamer zijn vloeiende lijnen en speelse vormen terug te vinden. De vloertegel, van Julius van der Werf, in betonlook beige zorgt voor een neutrale, maar toch speelse basis. De wandtegels met reliëf in beige voegen textuur en diepte toe, terwijl de decortegels in glans de badkamer net dat beetje extra luxe geven.  

Warme accenten

De juiste temperatuur is essentieel voor het comfort in je badkamer. Met de stijlvolle Instamat Cobra radiator voeg je niet alleen warmte toe, maar ook een stijlvol element. De slanke, gebogen lijnen van deze radiator zijn een combinatie tussen functionaliteit en ethiek.  

Instamat cobra radiator
De designradiator zorgt voor extra stijl én warmte.

Meer badkamerinspiratie?

Wil jij ook een badkamer waarin organische vormen de hoofdrol spelen? Creëer eenvoudig een trendy badkamer met de speelse meubels van Detremmerie, de stijlvolle accessoires van Hotbath en zachte tegels van Julius van der Werf. Kom langs in één van onze showrooms en laat je adviseren.

Vind jouw showroom

Gerelateerde artikelen