Strak, warm, rustig en praktisch

Binnenkijken bij de familie Keijmel
Binnenkijken bij de familie Keijmel

Patrick, Elly en de kinderen Myrthe en Ruben wonen in Terneuzen. Ze wilden net zo’n luxe badkamer als in hun vorige huis en besloten daarom de volledige, gedateerde badkamer te vervangen. Daarvoor kwamen ze bij Baderie uit.

Patrick legt uit: “We waren al eerder klant bij Baderie en hebben een jarenlange, goede ervaring met de winkel en het personeel. Men is altijd vriendelijk en zeer vakkundig. Almir van Baderie Terneuzen kent onze smaak bovendien als geen ander, dus we waren er snel uit hoe de nieuwe badkamer eruit moest komen te zien.” 

Extra groot bad

“Een voorbeeld: Almir kwam zelf met de lampjes voor in de nis bij het bad aan. Die vonden we allemaal direct mooi, dus dat was snel besloten. Hij kwam ook met vernieuwende ideeën, zoals het bad dat je kunt vullen via de onderzijde. Dat scheelt de uitloop van een badkraan, dus dat ziet er mooi strak uit. Ik ben vrij lang en houd van in bad liggen met een boek of een serie. Maar ik wil ook onder water kunnen. Daarom is het bad niet alleen lang, het is ook extra verdiept. Naast het bad is een plateau gemaakt zodat je een minder hoge instap hebt en waaronder leidingwerk netjes is weggewerkt. En onder het bad is verlichting aangebracht, dat wilden we sowieso heel graag.” 

Bad Villeroy & Boch
Het bad is niet alleen lang, maar ook extra verdiept. De verlichting onder het bad zorgt voor een unieke uitstraling.

Enkele wastafel

“Uit ervaring weten we dat we eigenlijk nooit met meerderen in de badkamer zijn. Bovendien hebben we nog een badkamer waar we onze tandenpoetsen. Daarom - en vanwege de beperkte ruimte - hebben we gekozen voor een enkele wastafel van Primabad. We wilden per se alles, dus ook een toilet van Geberit, in één ruimte. Het is heel knap hoe dat allemaal in deze ruimte is verwerkt, inclusief dus dat langere bad van Villeroy & Boch.” 

Strak en sterk

“Voor de kranen wilden we graag gun metal grey. Het is een mooie kleur en ziet er stoer uit. Bovendien heeft het een pvd coating, waardoor het extra sterk is. Deze kleur komt ook terug in onze douchegoot van Easy Drain, om eenheid te behouden. We hebben bij de wastafel gekozen voor een kraan met een vierkante vorm, lekker strak.” Dat vierkante komt weer terug bij de lampjes in de badnis en de rozetten bij de inbouwkranen van Hotbath bij het bad en de douche. 

Hotbath kraan
De unieke kraan valt direct op door zijn vierkante vorm, wat hem een bijzonder karakter geeft.

Luxe en geen prikkels

“Als ik in de badkamer ben, wil ik rust en niet te veel prikkels. Voor ons geen knalroze accessoires of iets dergelijks. Je komt dan al snel bij wat donkerdere tinten uit”, vertelt Patrick. Zo is de regendouche, geïntegreerd in het plafond, zwart. Net als het profiel van de glazen douchewand en het wastafelmeubel. En de grote, bijna 1 meter bij 1 meter, tegels bij het bad zijn donkergrijs. “Elly houdt van warme tinten en die zitten in de lichtgrijze natuursteenlook tegels én in de houtprint tegels achter de wastafel. Laatstgenoemde zitten ook in de nis bij de badkuip. Die nis was ook weer zo’n slimmigheidje van Baderie, allerlei leidingwerk en de luchtafvoer zitten er netjes achter weggewerkt.” 

Regendouche
Gun metal kranen
Spiegelkast
Zwevend bad

Wil je nog meer badkamerinspiratie opdoen? Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan!

Magazine aanvragen

Goede communicatie en gedegen advies

“Het personeel van Baderie heeft topwerk geleverd, de communicatie was erg goed en het advies zeer vakkundig. Al met al zijn we heel blij met onze nieuwe badkamer. De sfeer is perfect en de beperkte ruimte is toch van alle gemakken voorzien. Zowel het bad als de regendouche zijn echt heerlijk.” 

Vragen of advies?

Ook toe aan een nieuwe badkamer? Kom langs in één van onze showrooms!

Vind jouw dichtstbijzijnde showroom

Gerelateerde artikelen