Luxe en kleurrijke elegantie voor je badkamer

Classic Colour Chique badkamer
Classic Colour Chique badkamer

Breng je badkamer tot leven met klassieke maar kleurrijke meubels. Diepe kleuren dragen bij een aan luxe sfeer. De Classic Colour Chique-badkamertrend is de meest opvallende trend van dit moment. Of je nu op zoek bent naar een chique uitstraling of een vleugje glamour, deze opstelling heeft het allemaal. Laat je inspireren door unieke meubels, hoogwaardige tegels en stijlvolle accessoires die deze badkamer tot een geheel maken. Het fijne kleurenspel zorgt voor een prachtig resultaat.  

Meubels met een klassieke touch

Het badmeubel van Primabad in prachtige oudblauwe kleur is de eyecatcher in deze badkamer. De diepe, rijke kleur is zowel gewaagd als stijlvol. Het geeft de ruimte een gevoel van diepte. Voor extra gemak en overzicht zijn de laden voorzien van slimme lade-indeling, zodat je al je badkamerbenodigdheden netjes kunt opbergen. Zelfs aan de afvalemmer is gedacht, waardoor de badkamer altijd opgeruimd oogt. 

Meubelopstelling Classic Colour Chique
De diepe, rijke kleur van het meubel is zowel gewaagd als stijlvol en vormt de perfecte combinatie met de donkere aders van de opbouwkommen.
Meubels Classic Colour Chique

Het gebruik van opbouwkommen in grijs marmer voegt een luxueuze sfeer toe aan het geheel. Deze marmeren opbouwkommen, met hun rijke structuur en donkere aders, zijn ware blikvangers die perfect passen bij het klassiek, chique meubel. De opstelling wordt verder verrijkt met door de unieke spiegels in kasteelraam-stijl, met een matzwarte omlijsting. Deze spiegels voegen een speels en klassiek element toe. 

Stijlvolle details voor extra luxe

De finishing touch van deze opstelling zijn de bronzen kranen van Axor. Niet alleen de bronzen kleur zorgt voor een opvallende uitstraling, maar ook zijn uiterlijk is uniek. De Citterio C-serie onderscheidt zich door zijn slanke, verticale design. Deze kranen benadrukken de luxe uitstraling van de badkamer. Daarnaast zijn de andere accessoires in bronzen kleur een praktische en stijlvolle toevoeging.  

Axor Citterio C kraan
De bronzen kleur geeft de badkamer een opvallende uitstraling.

Prachtig kleurenspel met tegels

In deze opstelling trekt de hoogglanzende marmerlook tegel in blauw, van TGN, meteen de aandacht.  Dit brengt een vleugje luxe in de ruimte, terwijl de blauwe ondertoon voor een rustgeven effect zorgt. Het is de perfecte keuze voor wie houdt van een klassieke marmerlook tegel met een moderne twist. Op de vloer ligt een warme houtlook tegel, die zorgt voor een warm contrast. Hierdoor krijgt de badkamer een evenwichtig en uitnodigend karakter. Houtlook tegels zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch dankzij hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. De decortegel in bronze voegt een subtiele glans toe aan de ruimte en creëert diepte en variatie in het ontwerp. De combinatie van verschillende texturen en kleuren zorgt voor een unieke uitstraling.  

Meer badkamerinspiratie?

Bezoek één van onze showrooms en laat je adviseren door onze enthousiaste medewerkers. Samen maken we van jouw badkamer een ruimte waar je elke dag kunt genieten.

Vind jouw showroom

Gerelateerde artikelen