Chique en klassiek met de Classic Colour Chique badkamertrend

Classic Colour Chique badkamertrend

Sommige mensen houden van een strakke witte badkamer, terwijl anderen niet genoeg kunnen krijgen van kleur. Het gebruik van kleur is een manier om de badkamer meer persoonlijkheid te geven. Of het nu gaat om meubels, decoratie of muren: kleur maakt een volledige comeback! Breng de ruimte tot leven met de Classic Colour Chique badkamertrend en creëer een chique en klassieke sfeer in huis. We vertellen je graag hoe je kleur kunt toepassen in de badkamer! 

'Out of the box' 

Wil jij je badkamer op laten vallen? Denk eens ‘out of the box’ en kies voor kleurrijke, vrolijke tegels. Neutrale kleuren gebruiken we steeds vaker als basis, waarop we vervolgens kleur toevoegen. Diepe kleuren dragen bij aan een luxe sfeer in huis. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor tegels van CottoceramiX; het bordeauxrood en paars passen perfect bij deze badkamertrend. Andere kleuren, zoals diepblauw, smaragdgroen en andere gedempte tinten, lichten je badkamer meteen op en brengen de ruimte tot leven!  

Vrolijke tegels in de badkamer

A touch of gold

Wil je je badkamer geen volledige make-over geven, maar wel wat kleur toevoegen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een goudkleurige douchewand van Duka. Dit combineert prachtig met andere accessoires, zoals kranen, handdoekhaken en zeeppompjes, die je ook in goudkleur kunt toevoegen aan de badkamer. Neem bijvoorbeeld deze kraan van Hotbath. Zijn elegante ontwerp en hoogwaardige afwerking voegt glamour en verfijning toe aan je badkamerinterieur. Het zal ongetwijfeld een eyecatcher zijn. Goud is niet alleen een populaire keuze binnen de Classic Colour Chique badkamertrend, maar geeft je badkamer ook een chique uitstraling. Zo weet je zeker dat je optimaal kunt genieten van een heerlijke douche!  

Gouden kraan Hotbath
De kleur goud zorgt voor een warme uitstraling en met een vleugje goud breng je elegantie naar jouw badkamer. Goud biedt ontelbare mogelijkheden in de badkamer. Door alle accessoires en kranen op elkaar af te stemmen, creëer je een prachtig luxe geheel.

Kleurrijke meubels

Vaak denkt men bij een kleurrijke badkamer aan het bekleden van een wand met kleurrijke tegels, omdat het anders al snel chaotisch kan worden. Maar een gekleurd meubel is ook een mogelijkheid. Door de juiste kleuren en materialen te combineren, creëer je toch een meerkleurige badkamer met een relaxte en chique sfeer. Zo kun je houtlook heel gemakkelijk combineren met verschillende kleuren. Dit meubel van Detremmerie is het perfecte voorbeeld. Wil je hulp bij het kiezen van het juiste kleurenpalet voor je badkamer? Bezoek een van onze showrooms, waar onze enthousiaste medewerkers klaar staan om je te adviseren!

Kleurrijke badkamer meubels

Meer badkamerinspiratie?

Stel jouw mix van kleuren en materialen samen om de Classic Colour Chique badkamertrend perfect bij jouw behoeften te laten passen. Heb je nog wat meer badkamerinspiratie nodig om tot jouw perfecte badkamer te komen?

Vraag ons gratis inspiratiemagazine aan

Gerelateerde artikelen